Budgetcoaching deelnemers

Mensen met financiële stress

Beter financieel beheer deelnemers

Het bestuur heeft besloten tot opheffing van Geldzorgnet met ingang van 15 maart 2022.
Bent u op zoek naar financiële ondersteuning voor deelnemers?
Zie dan de contact gegevens. Ik zal me inspannen u verder te helpen.

Budgetcoaching geeft direct meer rust bij mensen met financiële zorgen en schulden. Een vakkundige- en persoonlijk betrokken budgetcoach van Geldzorgnet verbetert de financiële situatie.
Merk je als opdrachtgever of HR adviseur dat een of meer deelnemers of werknemers last heeft van financiële problemen? Bijvoorbeeld door loonbeslag, vragen om een voorschot of merkt u concentratieverlies?  Geldzorgnet heeft gediplomeerde budgetcoaches die het financiële beheer op korte termijn (binnen een jaar) verbeteren. Wij kijken naar de oorzaken van de financiële problemen, de persoonlijkheid van de deelnemer en het spaargedrag. Zo krijg je als opdrachtgever en je deelnemer(s) financiële rust.

Werkwijze budgetcoaching

In het jaarprogramma leren we de deelnemer meer over financiële zaken, zodat deze beter leert en gaat budgetteren. Je krijgt ook tips hoe je minder uitgeeft en toch goed kunt leven. De houding ten opzichte van geld en de aandacht voor luxe en uitgeven komt bovendien nadrukkelijk aan bod. Dit is geen gemakkelijk traject. De kans op uitval of terugval is groot. Het vraagt een proactieve werkhouding van de budgetcoach en de deelnemer. Ook groeit er een vertrouwensband tussen beiden.

Ervaren budgetcoach

Dankzij de ervaring en toewijding van onze budgetcoaches is de kans van slagen groter. Door intensieve begeleiding boeken wij samen met de deelnemer goede resultaten. Onze budgetcoaching is ook gericht op de periode na de coaching. Goede nazorg is net zo belangrijk. Terugvallen in oude gewoonten worden eerder verholpen.  Zodat ook in de toekomst de coaching vruchten afwerpt.

budgetbeheer
budgetcoach(ing)
budgettraining
financiële trainingen

Snel meer informatie ontvangen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Neem contact op