Financieel advies 

Integraal financieel advies voor deelnemers

Financieel advies

Het bestuur heeft besloten tot opheffing van Geldzorgnet met ingang van 15 maart 2022.
Bent u op zoek naar financiële ondersteuning voor deelnemers?
Zie dan de contact gegevens. Ik zal me inspannen u verder te helpen.

Ben je werkgever of HR adviseur? En merk je dat werknemers last hebben van financiële problemen? Bijvoorbeeld door loonbeslag? Of vragen om een voorschot? Merk je ook concentratie verlies door financiële stress? Het is vaak zo dat een zieke werknemer niet alleen maar ziek is. Vaak spelen meerdere zaken mee: echtscheiding, verlies van een partner. Kan ik parttime rondkomen?  Hoe lang moet ik doorwerken? Wat betekent outplacement voor mij? Dit zorgt vaak voor verzuim en financiële onrust. Geldzorgnet heeft financieel professionals en budgetcoaches die duidelijkheid verschaffen over deze vragen.

Financieel advies voor pensioencommunicatie.

Dankzij de wet pensioencommunicatie verlangt de overheid dat pensioenuitvoerders duidelijke informatie geven volgens het principe pensioen 1-2-3. Hierdoor weten werknemers beter hoe hun pensioen er voor staat. Maar ook aan jou als werkgever vraagt de overheid dat je goed op de hoogte bent van pensioenen. En dat je in ieder geval je eigen pensioenregeling goed kent.

Bij veel bedrijven is deze kennis onvoldoende. Het is daarom begrijpelijk dat zij deze pensioenkennis inhuren. De financieel adviseur van Geldzorgnet bestudeert niet alleen de pensioenregeling. Hij doet meer. Hij neemt ook de andere collectieve werknemersregelingen mee. En bekijkt de persoonlijke situatie van de klant. De samenstelling van het huishouden. De hypotheek. Zo krijgt je personeel meer financieel overzicht. En meer financiële rust.

Meer informatie

Wil je weten wat Geldzorgnet voor jou kan doen? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

budgetbeheer
budgetcoach(ing)
budgettraining
financiële trainingen

Snel meer informatie ontvangen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Neem contact op