Inkomensbeheer deelnemers

Mensen met financiële problemen

Beter financieel beheer deelnemers

Merkt u als afdelingsmanager van een instantie of als HR adviseur, dat een of meer deelnemers last hebben van financiële problemen? Bijvoorbeeld door loonbeslag of vragen om een voorschot van werknemers.
Of merkt u financiële stress door betalingsachterstanden?  Geldzorgnet heeft ervaren budgetcoaches en inkomensbeheerders die het financiële beheer op korte termijn (een jaar) verbeteren. Zij kijken naar de oorzaken van de financiële problemen, de persoonlijkheid van de deelnemer en het spaargedrag.

Inkomensbeheer deelnemers. Goed geregeld!

In het budgetcoachprogramma leren de deelnemers meer over financiële zaken. Ze gaan beter budgetteren, krijgen tips hoe je minder uitgeeft en toch goed kunt leven. De houding ten opzichte van geld en de aandacht voor uitgaven aan luxe komen nadrukkelijk aan bod. Dit is geen gemakkelijk traject voor de deelnemer. De kans op uitval of terugval is groot.
Daarom biedt Geldzorgnet inkomensbeheer. Het inkomen van de deelnemer wordt dan tijdelijk door een vakkundige inkomensbeheerder overgenomen. Hij/zij regelt de vaste lasten en leefgeld voor de deelnemer zoals is afgesproken.
Zodra de deelnemer eraan toe om zelf de financiën te regelen, stopt het inkomensbeheer. Dan biedt Geldzorgnet vervolgens nazorg. Zo vergroot het de kans op een duurzaam en goed eindresultaat.

budgetbeheer
budgetcoach(ing)
budgettraining
financiële trainingen

Snel meer informatie ontvangen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Neem contact op