Over ons

Waarom huren werkgevers Geldzorgnet in?

Over Geldzorgnet

Geldzorgnet heeft een team WFT gediplomeerde financieel adviseurs en ervaren en SHV gecertificeerde budgetcoaches en inkomensbeheerders.
Geldzorgnet heeft een jaarprogramma ontwikkeld, gericht op duurzaam succes op de lange termijn. Gedragsverandering, aanpakken van ingesleten patronen en gewoonten vraagt veel tijd. Een goed programma stopt recidive.
Geldzorgnet levert maatwerk en geeft financiële trainingen en workshops, biedt een vast aanspreekpunt voor werknemers en werkgevers, hanteert de kernwaarden integer, professioneel, betrouwbaar.
Geldzorgnet verdient niet aan verkoop van bankproducten en verzekeringen,  is actief in de provincies Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Drenthe, Gelderland.

Wie zijn wij?

Philip Knijff

Ik ben bestuurder van Geldzorgnet. Als financieel adviseur help ik werkgevers met pensioencommunicatie. Ook maak ik een financieel overzicht of een financieel plan voor werknemers.
Philip Knijff op LinkedIn

Sandra Lanser

Ik ben bestuurder van Geldzorgnet. Het taboe rondom schulden, loonbeslag en andere financiële problematiek maak ik bespreekbaar bij werkgevers en werknemers. Ik heb Kiwa Persoonscertificering SHV1.
Als schuldhulpverlener en budgetcoach kan ik ondersteuning bieden. Hoe?  Met behulp van een uitgebreid budgetplan kan ik samen met de werknemer de financiën op orde maken en behouden.  Ik lever een programma op maat met als doel een goed leven zonder financiële stress.
Sandra Lanser op LinkedIn 

Lonneke Jaspers

Ik ben budgetcoach in Heerhugowaard en heb Kiwa Persoonscertificering SHV3.
Als budgetcoach orden ik onder meer uw financiële administratie, maak een budgetoverzicht van in- en uitgaven en bepaal samen met u uw financiële doelen. Ik bied ook hulp bij toeslagen en belastingaangifte.
Lonneke Jaspers op LinkedIn

Kernwaarden

Geldzorgnet hanteert de volgende kernwaarden:

betrouwbaarheid
professionaliteit
integriteit

Welk resultaat bereikt u als werkgever?

Waarom huren werkgevers Geldzorgnet in? De voordelen voor werkgevers zijn:
minder loonbeslag bij werknemers, minder ziekteverzuim, of minder verzoek om voorschot;
minder kosten door financiële problemen werknemer;
loyale en productievere werknemers;
financieel fitte werknemers op korte en lange termijn.

Welk resultaat bereiken uw werknemers?

Uw werknemers merken de volgende voordelen:
 financiële rust en fitheid op korte en lange termijn;
 minder schaamte en taboe over financiële problemen;
 Werknemers hebben meer kennis over hun eigen geldzaken op korte en lange termijn; zij ontwikkelen beter spaargedrag (buffersparen, doelsparen, pensioensparen); zij hebben inzicht in eigen financiële risico’s; zij krijgen integraal financieel overzicht; en zij vinden de juiste balans tussen sparen, aflossen, beleggen, schenken

Snel meer informatie ontvangen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Neem contact op